Kohupiima-sefiiritort Eeva 600 gKeeksipõhjaga tort, mis on kaetud kohupiimakreemi ja metsmaasikamaitselise sefiiriga.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 4 päeva.
Kohupiima-sefiiritort Eeva 930 gKeeksipõhjaga tort, mis on kaetud kohupiimakreemi ja metsmaasikamaitselise sefiiriga.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 4 päeva.
Tort Virmaline 600 gPralinee ja õunamoosiga kihistatud muretaignast põhjadega tort. Pealt kaetud kakaopumatiga ning kaunistatud kreemist ornamendi ja biskviidipuruga.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 15 päeva.
kodujuustu-vaarikatort 1150 gLiivapõhjal on hapukoore- kodujuustukreem, mille vahel vaarikad ja biskviitpõhi. Tordi pealispind on träpsuline ning kaetud tumedama roosa želeega.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 4 päeva.
Šokolaadi-karamellitort 820 gKaramellimaitseline kakaobiskviit on kihistatud šokolaadi-brändi vahukreemiga. Kaetud karamelligeeliga ning kaunistatud šokolaadist orhideeõiega.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 5 päeva.
Hea kohupiimakook 1000 gKoogi põhi on tehtud muretainast. Kaetud kohupiimatäidisega ning magusa puruga.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 6 päeva.
kohupiimatort 1300 GKahekihiline biskviittort kohupiimatarretisega. Kaunistatud viinamarjade ja õunalõikudega, kaetud želeega.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 4 päeva.
Toorjuustu-pohlatort 850 GLiivataigna põhjaga toorjuustukreemi tort, mille vahekihiks on biskviit. Torti katab pohlamoos, mille peal on želee ja šokolaadist orhidee õis.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 4 päeva.
Kohupiima-sefiiritort Eeva 600 gKeeksipõhjaga tort, mis on kaetud kohupiimakreemi ja metsmaasikamaitselise sefiiriga.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 4 päeva.
Kohupiima-sefiiritort Eeva 930 gKeeksipõhjaga tort, mis on kaetud kohupiimakreemi ja metsmaasikamaitselise sefiiriga.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 4 päeva.
Tort Virmaline 600 gPralinee ja õunamoosiga kihistatud muretaignast põhjadega tort. Pealt kaetud kakaopumatiga ning kaunistatud kreemist ornamendi ja biskviidipuruga.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 15 päeva.
kodujuustu-vaarikatort 1150 gLiivapõhjal on hapukoore- kodujuustukreem, mille vahel vaarikad ja biskviitpõhi. Tordi pealispind on träpsuline ning kaetud tumedama roosa želeega.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 4 päeva.
Šokolaadi-karamellitort 820 gKaramellimaitseline kakaobiskviit on kihistatud šokolaadi-brändi vahukreemiga. Kaetud karamelligeeliga ning kaunistatud šokolaadist orhideeõiega.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 5 päeva.
kohupiimatort 1300 GKahekihiline biskviittort kohupiimatarretisega. Kaunistatud viinamarjade ja õunalõikudega, kaetud želeega.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 4 päeva.
Toorjuustu-pohlatort 850 GLiivataigna põhjaga toorjuustukreemi tort, mille vahekihiks on biskviit. Torti katab pohlamoos, mille peal on želee ja šokolaadist orhidee õis.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 4 päeva.
perfecto MÜNDINE ŠOKOLAADIUNELM 900 gMündine keeksipõhi on kaetud šokolaadi-moussega, mille vahel kakaobiskviit ja vaarikad. Pealt kaetud pehme šokolaadiga ning kaunistatud šokolaadist dekooride ja kuivatatud vaarikapuruga.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 4 päeva.
Hea kohupiimakook 1000 gKoogi põhi on tehtud muretainast. Kaetud kohupiimatäidisega ning magusa puruga.
Säilitamistemperatuur: +2°...+6°C.
Säilivusaeg: 6 päeva.